Speak Akadémia Gála, április 6.: motivációs beszédek és fine dining vacsora a Corinthia Hotelben

Érdekes személyiségek izgalmas élettel, színes történetekkel és tartalmas gondolatokkal, olyanokkal, amelyek érdemesek arra, hogy nagyobb közönség előtt is megosszák őket.

Minden kezdet nehéz, így a mostani csoportoknak is meg kellett küzdeniük a nyilvános beszéd kezdeti kihívásaival. Elakadó szavak, bénító izgalom és az érzés, hogy ez nem éppen úgy sikerült, ahogy elképzeltem. Majd szépen lassan hétről-hétre mindenki megtanulta, hogyan tudja kontrollálni az érzelmeit, mozdulatait és érzékletessé, élvezhetővé, hatásossá tenni mondanivalóját a színpadon. Április 6-án pedig meghallgathattuk az előadók végső vizsgabeszédeit a Corinthia Hotelben egy pazar gálavacsora keretében.

GÁLA PROGRAM

18:00 A vendégek érkezése a köszöntő italok felszolgálása
18:30 Köszöntő
18:35 Beszédek
19:15 Első fogás
19:45 Beszédek
20:25 Főfogás
20:55 Beszédek
21:25 Benkő Vilmos záróbeszéde
21:35 Oklevélkiosztás
21:50 Desszert és kávé

ELŐADÓK

Horváth Viki

Horváth Viktória

Executive Assistant to General Manager/Corinthia Hotel Budapest

Sosem volt problémám szóba elegyedni idegenekkel, de ha több ember előtt kellett beszélnem, lefagytam és elfelejtettem mit akarok mondani, annyira zavarba jöttem. A tanfolyam alatt a sok-sok gyakorlás után úgy érzem magabiztosabban tudok közönség előtt beszélni, és bízom benne, hogy a tanult technikákat fogom tudni használni a beszédem alatt, amire várom Önöket szeretettel!

Gere Zoltán

Gere Zoltán

 

Egy este, amit együtt tölthetünk el, jó társaságában, gyönyörű környezetben. A finom vacsora mellé néhányan rövid történetekkel is megajándékozunk. Szívvel és lélekkel készültünk, hogy ez az este szép emléked legyen.

Farkas Gábor

Farkas Gábor

Szabályozási Vezető, E.ON Hungária Zrt.

Tudjátok jól, hogy a beszéd különleges dolog számomra. A Retorika kurzus nem csak lehetőséget adott a gyakorlására, hanem önbizalmat is, hogy egy nyilvános beszédet elő merjek adni. Nagyon örülök, hogy ezt Nektek adhatom elő, és remélem, a vacsora és a beszéd is jóízűen fogyasztható lesz majd…

Zelenák János

Zelenák János

Ügyvezető, feltaláló, Secfone

Informatika tanár, feltaláló, coach, sommelier, vitorlás kapitány és szaunamester. Számos nyelvi, informatikai és más vállalkozás alapítója itthon és külföldön egyaránt. „Szeretem sok mindenben kipróbálni magam, és ami tetszik, azt a legjobbaktól szeretem megtanulni.”

Piczkó Katalin

Dr. Piczkó Katalin

Ügyvezető igazgató, Tolerance-Training

Mit adott számomra ez a kurzus? Retorikai eszköztár bővítés, pozitív csoportdinamika, önismeret, személyiségfejlesztés. Végtelenül hálás vagyok a sok inspirációért, amit Benkő Vilmostól, Szabó Attilától és a kis csapatomtól kaptam. Olyan beszédre készülök, ami személyes átalakulásom története, s amely talán mások számára is hasznos útjelző táblákkal szolgálhat.

Csángó Dániel

Csángó Dániel

 

Kedves Vendégem!

Szeretettel meghívlak a Speak Academy gálavacsorájára, ahol az elmúlt hónapok szenvedéseit egy záróbeszédben összefoglalva hallhatod majd tőlem.

Szendrői Jenő

Szendrői Jenő

Team Manager, CONSEQUIT

A kommunikáció, ezen belül a retorika mindennek az alapja! Különösen az én szakmámban,  ahol meg kell “láttatni” az emberekkel, a rájuk váró veszélyeket, céljaikat!

Ha soha nem tájékoztatjuk a GPS-t hova szeretnénk eljutni, soha nem hallhatjuk : ” újratervezés”!

Molnár Renáta

Molnár Renáta

Cor-Way életmódtréner

Cor-Way életmódtrénerként sporttal és lelki gondozással foglalkozom. A nyilvános szereplés gyermekkorom óta óriási kihívás számomra. A kurzus és Vili bátorítása erőt és lendület adott arra, hogy merjek kiállni és beszélni a számomra fontos értékekről.