SPEAK TANULÓKNAK

Mi leszel, ha nagy leszel? Ez az a kérdés, amire az óvodások azonnal lelkesen ugranak, a kamaszok pedig zavartan vonogatják a vállukat. A pályaválasztás valóban nehéz kérdés, hiszen komoly önismeretet feltételez. További nehézség, hogy az iskolarendszer igyekszik ugyan teljesíteni a munkaerőpiac elvárásait, ám a jövőt senki sem láthatja előre, nem tudhatjuk, milyen szakmákra lesz szükség 20-30 év múlva. Ami viszont biztos, hogy vannak olyan készségek, például a jó előadói készség, ami minden korban kelendő.

ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

A Speak Akadémia Student Speak szemináriumai általános- és középiskolásoknak, valamint egyetemistáknak segítenek jó előadóvá válni. Így a diákok jóval azelőtt szert tehetnek az egyik legfontosabb vezetői képességre, hogy élesben kellene próbára tenni magukat.

A Student Speak további nagy előnye, hogy a képzés során megkeressük azokat a területeket, témákat, amelyek közel állnak a diákok érdeklődéséhez, alkatához, személyiségéhez, ezáltal segítjük a pályaválasztásukat és későbbi karrierjüket.

A képzés lezárásaként – elegáns gálavacsora keretében – a hallgatók ünnepélyes vizsgabeszédet tartanak családtagjaik, barátaik, ismerőseik előtt. A képzésről díszoklevelet kapnak, ünnepi beszédük pedig felkerül a SPEAK Akadémia honlapjára. A Speak Akadémia képzésén való részvétel előnyt jelenthet a későbbi álláskeresésnél.

EGYETEMISTÁKNAK, FŐISKOLÁSOKNAK

A Student Speak képzést azoknak a felsőoktatási intézményekben tanuló diákoknak ajánljuk, akik jó előadóvá szeretnének válni. Jól beszélnek angolul, és kihívást látnak abban, hogy nagy hallgatóság előtt szerepeljenek. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, elsősorban önbizalomra lesz szükségük, amelyre a Student Speak képzés során visszavonhatatlanul szert tesznek. A képzést lezáró ünnepélyes gálavacsorán előadott beszédüket követő vastaps meggyőzi őket abban, hogy az életben nincs lehetetlen. Problémák helyett izgalmas kihívások várják őket, amelyekre megtanulnak kreatív válaszokat adni.

A képzés során analógiákkal dolgozunk, azaz olyan fogalmakat, dolgokat hasonlítunk és hozunk össze, amelyek látszólag távol állnak egymástól. Ez a technika hihetetlenül fejleszti a kreativitást, hiszen folyamatosan új megoldások keresésére sarkall.

27

„Minden nagy szónok rossz szónokként kezdte.”

– Ralph Waldo Emerson

Hallgatóink megtanulják kontrollálni félelmeiket, amelynek nemcsak előadóként, de az élet számtalan egyéb területén is hasznát vehetik. Képesek lesznek olyan üzeneteket megfogalmazni, amelyekkel másokat inspirálnak. Szívesen szerepelnek a nyilvánosság előtt, keresni fogják a szerepléssel járó lehetőségeket, és ez későbbi karrierjüknek is szárnyakat ad.

A MI SZÓNOKAINK

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha érdeklődik a képzéseink, rendezvényeink vagy jótékonysági mozgalmaink iránt vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel állunk rendelkezésére.

ÍRJON NEKÜNK:  speak@speakacademy.hu