AJÁNLÁSOK

A SPEAK Akadémia képzései során fokozatosan lebontjuk a nyilvános szerepléssel kapcsolatos gátlásokat. Megkeressük azt a témát, amiről a hallgató szívesen beszél, amit magáénak érez, vagyis, amiben megtalálja azt az energiát, ami a hatásos beszéd alapja lehet. A képzést gálavacsora zárja, ahol hallgatók meghívott családtagjaik, barátaik, vendégeik előtt elmondják életük első nyilvános beszédét. A meghívott vendégek véleményei a képzésről elárulják, hogy a Speak kurzusok által elérhető eredmények mindenkit lenyűgöznek.

„Számomra különösen jó érzés volt látni, hogy milyen kreatívak ezek a fiatalok. Egy igazán fontos üzenet ma számunkra, hogy lehet együtt alkotni és lehet együtt jobbá lenni.”

– Prof. Dr Csermely Péter

Prof. Dr Csermely Péter, a Magyar Nemzeti Tehetségtanács Elnöke a Speak egyik ifjúsági kurzusát lezáró gálaestjén értékelte az estét, és elárulta, hogy csodálattal nézte a gyerekek magabiztosságát és kreativitását.

“A jövőben sok mindent átvesznek majd a számítógépek, de egy dolog biztosan megmarad: a kommunikációra. Ezek a gyerekek pedig biztosan megtanulták itt, hogyan kell jól kommunikálni.”

– Joerg Bauer

Joerg Bauer, a General Electric (GE) Hungary elnöke a Speak egyik ifjúsági kurzusát lezáró gálaestéje után árulta el, mennyire lenyűgözte őt, amit látott, annak ellenére, hogy nem az a típus, akit könnyen le tudnak nyűgözni.

„Elképesztő, hogy mennyire magabiztosan, milyen jó kiállással tudtak beszélni angolul. Munkaadóként pont az ilyen embereket keressük már.”

– Szertics Gergely

Szertics Gergely, az Analogy Zrt vezérigazgatója a Speak egyik ifjúsági kurzusát lezáró gálaestjén értékelte a fiatalokat és a képzést, amelyen korábban maga is részt vett.

Juhász Bence

“Ahogy a különféle technológiai megoldások egyre inkább részei mindennapjainknak, talán egyre jobban felértékelődik az emberi jelenlét. Hogy közösen fejlődjünk, valóban figyeljünk a másikra, beszélgessünk egymással. Ebben is segítheti a Speak szeminárium a résztvevőket. Ugyanis a kurzus folyamán nem csupán retorikai készségüket fejlesztik, hanem talán egy kicsit megismerik egymást, kihívás elé állítják és segítik egymást. Ennek eredményét pedig nem csak a vizsgán tapasztalhatják meg, hanem akár egész életük folyamán. “

-Juhász Bence

Rippel Feri

“A Speak kurzusról csak szuperlativuszokban tudok beszélni.
Nagyon komolyan vettem az egész folyamatot, hiszen a színpadi előadóművészet mellett nekem a beszéd is fontos szereplője az életemnek.
Az egész képzés nagyon öszehangoltan és egymásra épülő struktúrában működik. Vili es Attila vér profin terelt, tanított minket, aminek a végeredménye egy hihetetlen színpadi magabiztosság, amit azóta is használok a mindennapjaimban.
Strong start! Köszönöm szépen!”

– Rippel Ferenc

HörnyékFranciska

“A Speak kurzusnak köszönhetem, hogy már nem félek az angolt használni. Az egész “traininget” záró vizsgabeszédben szárnyaltam, és megjött az önbizalmam is. Megtanultam kiállni és egy színvonalas beszédet mondani. Már tudom, ha előadást kell tartanom a közeljövőben, támaszkodhatok az ott szerzett retorikával kapcsolatos tudásomra, illetve tapasztalatomra.
Köszönöm, hogy részese lehettem ennek!”

– Hörnyék Franciska

QiDai

“Ez a kurzus kulcs a sikerhez. Be kell vallanom, az elején nagyon ijesztő volt sok ember előtt beszélni, el akartam menekülni, de mára a szenvedélyemmé vált. Egyszerűen imádom!”

-Qi Dai

Marjai Kata

“Alkalmam nyílt részt venni a nyilvános beszéd kurzuson. A retorika és szónoklat diákkorom óta sokat jelent nekem. A képzés egy igazi kaland, mindenképpen jelentős tanulási folyamat, ami új távlatokat nyitott mind a beszéd terén, mind azáltal, hogy a többi résztvevővel találkozhattam. A bakancslistánk tetején a helye ennek a kurzusnak.”

-Marjai Kata

TurákImre

“Tudtad, hogy a nyilvános beszédtől való félelem a második a top 10 legnagyobb félelem listáján? Hogy mit tanultam a kurzustól? A válasz nagyon egyszerű. Nem félek semmitől már. Hajrá! Erősítsd meg az önbizalmad!”

– Turák Imre

A MI SZÓNOKAINK

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha érdeklődik a képzéseink, rendezvényeink vagy jótékonysági mozgalmaink iránt vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel állunk rendelkezésére.

ÍRJON NEKÜNK: speak@speakacademy.hu