BENKŐ VILMOS ELŐADÁSAI

Benkő Vilmos üzletember, vállakozó, coach, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, számos nemzetközi szervezet és alapítvány, a Fulbright Hungary, a Csodalámpa Alapítvány vezetőségi tagja, a MATEHESZ tehetségnagykövete, a Toastmasters Hungary megalapítója, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke. Gyermekkorában több kihíváson esett át, melyeket leküzdve bátorságra és eltökéltségre tett szert. Meg persze önbizalomra. Ő már tudja, hogy érdemes élni, és érdemes küzdeni egy jobb világért.

„Ezek a gyerekek nagyon okosak. De segítenünk kell nekik önbizalmat építeni. Az olyanfajta önbizalom, amit például a Speak-en kapnak az, ami előbbre viszi majd őket.”

– Benkő Vilmos

A november 29-ei ifjúsági Speak Gála zárásaként Benkő Vilmos arról beszélt, vajon tényleg annyira  megváltoztatja-e a technológia az emberek közötti kommunikációt, mint azt gondoljuk.

“Találj egy készséget, legyél jó benne, és aztán oszd meg másokkal a tudásodat.”

– Benkő Vilmos

A november 21-ei Gálaest záróbeszédében Benkő Vilmos elmondta a közönségnek motivációját a Speak Akadémia megalapítása mögött: a nyilvános beszéd szerinte egy olyan eszköz, amely megváltoztathatja a világot.

„Félelmetes mekkora hatásal tudunk lenni a másikra. Csak rá kell szánnunk magunkat az első lépésre ahhoz, hogy legyőzzük félelmeinket, amik gátolnak minket.”

– Benkő Vilmos

A Corinthiában tartott Gálaest zárásaként Benkő Vilmos kifejezte, milyen büszke diákjaira, és egyúttal megosztott néhány háttértörténetet a szónokok sikerhez vezető útjáról.

„Az a típusú ember vagyok, aki befogadja az információt és kitalálja, mihez tud kezdeni vele.”

– Benkő Vilmos

Benkő Vilmos beszéde élményéről amikor is végig nézett egy tízórás nyitott szívműtétet és tanítványairól akik mind lenyűgözték a gála hallgatóságát lebilincselő beszédeikkel.

„Ha valaki ki tud állni emberek elé, az ad egyfajta erőt az embernek. És ha meg van benned ez az erő, akkor magabiztossá is válsz.”

– Benkő Vilmos

A 2015. május 31-ei Gálaesten Benkő Vilmos bemutatta tanítványait és a nyilvános beszéd fontosságáról beszélt.

A MI SZÓNOKAINK

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha érdeklődik a képzéseink, rendezvényeink vagy jótékonysági mozgalmaink iránt vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel állunk rendelkezésére.

ÍRJON NEKÜNK: speak@speakacademy.hu