BESZÉDELEMZÉS

A beszédelemző programunk a Speaktotext egy egyszerű eszköz, amely segít a beszédben használt rossz szokásokról leszokni. Az eszköz, ami egy mesterséges intelligencián alapuló program felhívja a beszélő figyelmét arra, hogy bizonyos szavakat milyen sűrűn és milyen töltelék kifejezéseket (őszintén szólva, igazat megvallva) használ. Megtudhatjuk azt is, mikor használunk “hedge” struktúrát, amit érdemes kerülni beszédünkben. Ekkor ugyanis csökkentjük szavaink hatását, kisebbítjük mondandónkat. Egy példa ilyen szituációra: “ez a világ legjobb autója….legalábbis én azt gondolom.” A mondat utolsó része a “hedge” rész és kétségről tesz tanúbizonyságot. Ha valaki színpadról beszél vagy tárgyaláson, a hallgatóság azt várja el, hogy bizalmat ébresszen. A hedge használata ezt a bizalmat csökkenti.
Szokjon le rossz szokásairól miközben beszél! Elemezze ki beszédét, prezentációját, hogy nagyobb sikert érjen el!

Bejelentkezés

CSOMAGAJÁNLATAINK

Hosszabb szöveg elemzése

3 perces szöveg próbaelemzése
25 perces beszéd elemzése
Angol és magyar beszéd egyaránt értékelhető

2590 HUF
(2039 HUF+ÁFA)

Kipróbálom ingyen

3 perces beszéd próbaelemzése

Rövid beszéd elemzése

3 perces szöveg próbaelemzése
10 perces beszéd elemzése
Angol és magyar beszéd egyaránt értékelhető

1290 HUF
(1016 HUF+ÁFA)

Kipróbálom ingyen

3 perces beszéd próbaelemzése

Ingyenes próbaelemzés

3 perces beszéd elemzése
angol és magyar beszéd egyaránt értékelhető

Kipróbálom ingyen

GYIK

Miért fontos, hogy leszokjunk beszédünkben rossz szokásainkról?

Napjainkban rossz szokássá vált, hogy hatástalan elemekkel tűzdeljük tele mondanivalónkat. Ezzel pontatlanná, erőtlenné válik mondandónk, elbeszélünk egymás mellett, a hallgatóság nem reagál úgy, ahogy az előadó (akár a főnök) azt kívánná. Ennek felelőssége nem a hallgatónál van, hanem annál, aki beszél. A Speaktotext segít ebben, hogy leszokjunk ezekről a rossz szokásainkról, hisz apró szavak is nagy hatással vannak az átvitt üzenetre.

Kinek ajánlott a beszédelemzés programunk?

Olyan személyek részére, akik hatást szeretnének beszédükön keresztül elérni. Különösen ajánljuk programunkat vezetőknek, üzletkötőknek, vezérigazgatóknak, lelkészeknek, tanároknak.

Milyen hosszú beszédet lehet felmondani?

90 perc.

Mennyi ideig tárolja a program beszédünket?

1-2 percig,amíg az ellenőrzést végrehajtja a rendszer. Utána a hanganyag törlésre kerül.

Lehet-e megállni a beszéd közben és újrakezdeni?

megállni meg lehet, de a felvételt nem érdemes megállítani. Ha egyszer megállítottuk a felvételt, azon végzi el a rendszer a beszédelemzést..

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message