A gyerekek óriási sikere

ÁLLVA TAPSOLTÁK MEG AZ ELSŐ GYEREK CSOPORTOT A MARRIOTBAN

Még nekünk felnőtteknek se kis feladat, hogy több hónapnyi készülés után több száz ember előtt elmondjuk a legszemélyesebb gondolatainkat egy jól összeszedett beszéd formájában. Figyelni mindarra, ami egy hatásos beszédhez nélkülözhetetlen, közben higgadtnak és magabiztosnak maradni, miközben több, mint száz ember lesi minden mozdulatunkat és figyel minden szavunkra.

De a gyerekeket nem kellett félteni. Stílusosan vették az akadályokat és zseniális beszédeikkel mindenkinek megmozgatták az érzelmeit és a gondolatait egyaránt. Kilenc évestől tizenhét éves korig egytől egyig lenyűgözően teljesítettek szüleik és barátaik nagy örömére. Jó volt látni, hogy mire képes a jövő generációja és hogy milyen mélyenszántó gondolatok foglalkoztatják őket.

TOVÁBBI HÍREK

Fejleszd előadókészséged útmutatóinkkal! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban és Szabályzatban találod. Amennyiben adataid törlését kéred, akkor ezt a speak@speakacademy.hu e-mail címen vagy emailjeinkben a leiratkozó linkre kattintva teheted meg. Adataid hozzájárulásod visszavonásáig kezelhetjük.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message