Benkő Vilmos és Schwarzenegger

viliwebnews

A Speak alapítója, Benkő Vilmos volt a házigazdája az MVM Siker-nap elnevezésű rendezvénynek. A sztárvendég Arnold Schwarzenegger volt, akivel elbeszélgettek életről, kudarcról és sikerről.

AZ ORSZÁG LEGSIKERESEBB EMBEREI EGY RENDEZVÉNYEN

Az MVM Siker-nap azzal a céllal szerveződött meg, hogy motiválja azokat, akik saját céljaik és álmaik megvalósítására törekednek. Az MVM Siker-nap színpadán állók az élet különböző területéről érkeztek azért, hogy megosszák velünk kimagasló sport és üzleti eredményeik titkát.

Ennek a rendezvénynek volt a fővédnöke Benkő Vilmos, a Speak Academy megalapítója. Mindig is hitt a nyilvános beszéd motiváló és személyiségformáló erejében. Személyes küldetésének érzi, hogy másokat is hozzásegítsen a sikerhez ennek a csodálatos eszköznek a segítségével. Ennek megfelelően motiváltak ezreket a Papp László Sportarénában az Arnolddal folytatott beszélgetésük során.

Kapcsolódó hírek

Fejleszd előadókészséged útmutatóinkkal! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban és Szabályzatban találod. Amennyiben adataid törlését kéred, akkor ezt a speak@speakacademy.hu e-mail címen vagy emailjeinkben a leiratkozó linkre kattintva teheted meg. Adataid hozzájárulásod visszavonásáig kezelhetjük.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message