DIÁK SPEAK

Mi leszel, ha nagy leszel? Ez az a kérdés, amire az óvodások azonnal lelkesen ugranak, a kamaszok pedig zavartan vonogatják a vállukat. A pályaválasztás valóban nehéz kérdés, hiszen komoly önismeretet feltételez. További nehézség, hogy az iskolarendszer igyekszik ugyan teljesíteni a munkaerőpiac elvárásait, ám a jövőt senki sem láthatja előre, nem tudhatjuk, milyen szakmákra lesz szükség 20-30 év múlva. Ami viszont biztos, hogy vannak olyan készségek, például a jó előadói készség, ami minden korban kelendő.

Jelentkezés Diák Speak képzésre

Az alábbi űrlap kitöltésével Diák Speak képzéseinkre kérhetsz ajánlatot. Igyekszünk pár napon belül felvenni Veled a kapcsolatot, hogy megadjuk mikor indul az adott képzés és mennyibe kerül a képzésen való részvétel.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban, a szerződési feltételeket az ASZF-ben találod. Amennyiben az adatai törlését kéred, akkor ezt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheted meg. Adataid a hozzájárulásod visszavonásáig kezelhetjük.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót, Szabályzatot és az ASZF-et. Ezek elfogadásának hiányában nem tudsz továbblépni.

Hozzájárulok, hogy megadott adataimat a Speak Academy (Atlantic Kft) rendezvénnyel összefüggő kapcsolattartás céljából kezelje, ezen célból megkereshessen a megadott e-mailen vagy telefonon. Amennyiben az adatkezeléshez nem járulsz hozzá, nem tudjuk Veled felvenni a kapcsolatot.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Speak Academy (Atlantic Kft) a megadott e-mail cím felhasználásával számomra releváns hírdetéseket juttathasson el online felületeken (pld. Facebook, LinkedIn, Google, Instagram).

Név*

Email*

Telefon*

Kérjük válasszon:

7 alkalmas képzés12 alkalmas képzés12 alkalmas képzés+gálavacsora, ahol lehetőség van nagyobb közönség előtt is bemutatni a tanultakat

Egyéb üzenet

EGYETEMISTÁKNAK, FŐISKOLÁSOKNAK

A Student Speak képzést azoknak a felsőoktatási intézményekben tanuló diákoknak ajánljuk, akik jó előadóvá szeretnének válni. Jól beszélnek angolul, és kihívást látnak abban, hogy nagy hallgatóság előtt szerepeljenek. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, elsősorban önbizalomra lesz szükségük, amelyre a Student Speak képzés során visszavonhatatlanul szert tesznek. A képzést lezáró ünnepélyes gálavacsorán előadott beszédüket követő vastaps meggyőzi őket abban, hogy az életben nincs lehetetlen. Problémák helyett izgalmas kihívások várják őket, amelyekre megtanulnak kreatív válaszokat adni.

A képzés során analógiákkal dolgozunk, azaz olyan fogalmakat, dolgokat hasonlítunk és hozunk össze, amelyek látszólag távol állnak egymástól. Ez a technika hihetetlenül fejleszti a kreativitást, hiszen folyamatosan új megoldások keresésére sarkall.

ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

A Speak Akadémia Student Speak szemináriumai általános- és középiskolásoknak, valamint egyetemistáknak segítenek jó előadóvá válni. Így a diákok jóval azelőtt szert tehetnek az egyik legfontosabb vezetői képességre, hogy élesben kellene próbára tenni magukat.

A Student Speak további nagy előnye, hogy a képzés során megkeressük azokat a területeket, témákat, amelyek közel állnak a diákok érdeklődéséhez, alkatához, személyiségéhez, ezáltal segítjük a pályaválasztásukat és későbbi karrierjüket.

A képzés lezárásaként – elegáns gálavacsora keretében – a hallgatók ünnepélyes vizsgabeszédet tartanak családtagjaik, barátaik, ismerőseik előtt. A képzésről díszoklevelet kapnak, ünnepi beszédük pedig felkerül a SPEAK Akadémia honlapjára. A Speak Akadémia képzésén való részvétel előnyt jelenthet a későbbi álláskeresésnél.

Hallgatóink megtanulják kontrollálni félelmeiket, amelynek nemcsak előadóként, de az élet számtalan egyéb területén is hasznát vehetik. Képesek lesznek olyan üzeneteket megfogalmazni, amelyekkel másokat inspirálnak. Szívesen szerepelnek a nyilvánosság előtt, keresni fogják a szerepléssel járó lehetőségeket, és ez későbbi karrierjüknek is szárnyakat ad.

„Minden nagy szónok rossz szónokként kezdte.”

– Ralph Waldo Emerson

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha érdeklődik a képzéseink, rendezvényeink vagy jótékonysági mozgalmaink iránt vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel állunk rendelkezésére.

ÍRJON NEKÜNK:  speak@speakacademy.hu

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message