“A te döntésed, hogy gyógyszerek, vagy pedig a tánc fog életben tartani.”

Összefoglaló

 

Manapság komoly kihívások elé állít minket az öregedés és ami még fontosabb, a mentális betegségek, melyek hozzátársulnak. Létezik ellenszer, de nem a gyógyszertári tabletták, hanem a tánc! Herenyik Ildikó vizsgabeszédében azt taglalja, miért is a tánc a legjobb ellenszere az öregedésnek és hogy milyen mellékhatásaival kell szembenéznünk.

0 loved this SPREAD IT! facebook twitter youtube

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message