“Voltál már valaha cirkuszban? Van otthon elefántcsontból készült szobrod? Használsz gyógyszert? Sajnálatos módon, ha ezek közül bármelyik is igaz Rád akkor bizony Te is hozzájárulsz az állatok kizsákmányolásához”

Összefoglaló

Kristóf Czirják beszéde

“Ki kell állnunk és beszélnünk kell barátaink, az állatok érdekében, akik, mivel nem tudnak beszélni, megvédeni sem tudják magukat. Az emberiség legalább három módon zsákmányolja ki az állatokat. A tudomány segítségével új gyógyszereket kísérletezünk ki rajtuk, sokszor fájdalomcsillapítás nélkül. Állatkertekbe és cirkuszokba zárjuk és arra kényszerítjük őket, hogy produkálják magukat. És ami a legrosszabb, ipari méretekben írtjuk őket húsukért, szőrméjükért, bőrükért vagy csontjaikért.”

 

 

5 loved this SPREAD IT! facebook twitter youtube

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message