“Belegondoltál már valaha, hogy mennyi időbe telhet megváltoztatni egy teljes életet? Évek, hetek, esetleg pár pillanat is elég hozzá?”

Összefoglaló

 

Mennyi időbe telik megváltoztatni egy életet? Azt gondolnád, hogy évekbe, de Szendrői Gábor vizsgabeszédében bebizonyítja, hogy akár egyetlen pillanat is elég hozzá. Megosztja továbbá azt a nézetét, hogy egy apró törődéssel is hatalmas változásokat okozhatunk mások életében.

0 loved this SPREAD IT! facebook twitter youtube

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message