ÜZLETI SPEAK

A képzés során a hallgatók elsajátítják mindazokat a kommunikációs készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jó előadók, jó vezetők, ezáltal az üzleti életben sikeresek legyenek.

Az üzleti életben számos munkakörben, különösen vezetői pozícióban alapkövetelmény a jó előadói készség. Kiállni akár több száz fürkésző szempár elé azonban sokak számára nagy kihívás. Nem elég a rátermettség, tisztában kell lennünk a hatásos beszéd alapvető formai, tartalmi és személyi követelményeivel.
Végzett hallgatóink között nagyvállalati felsővezetőket, nemzetközi kiugrással büszkélkedő startuppereket és pályájuk elején álló diákokat egyaránt találunk.

Érdeklődés Üzleti Speak képzés iránt

Az alábbi űrlap kitöltésével Üzleti Speak képzéseinkre kérhet ajánlatot. Igyekszünk pár napon belül felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk igényét.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban, a szerződési feltételeket az ASZF-ben találod. Amennyiben az adatai törlését kéri, akkor ezt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót, Szabályzatot és az ASZF-et. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni.

Hozzájárulok, hogy megadott adataimat a Speak Academy (Atlantic Kft) rendezvénnyel összefüggő kapcsolattartás céljából kezelje, ezen célból megkereshessen a megadott e-mailen vagy telefonon. Amennyiben az adatkezeléshez nem járul hozzá, nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Speak Academy (Atlantic Kft) a megadott e-mail cím felhasználásával számomra releváns hírdetéseket juttathasson el online felületeken (pld. Facebook, LinkedIn, Google, Instagram).

Név*

Email*

Telefon*

Ez a képzés érdekel:

Személyes konzultáció (nyilvános prezentáció fejlesztése)7 alkalmas képzés7 alkalmas képzés+gálavacsora, ahol lehetőség van nagyobb közönség előtt is bemutatni a tanultakat"]

Hány fő venne részt a képzésben:

Egyéb üzenet

WHY SPEAK

Business képzésünket azoknak a szakembereknek, leendő vezetőknek ajánljuk, akik jó előadóvá szeretnének válni. Már jól beszélnek angolul, és munkájuk során rendszeresen szükség van arra, hogy nagy hallgatóság előtt tartsanak beszédet. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, elsősorban önbizalomra van szükségük, amelyre a Business Speak képzés során visszavonhatatlanul szert tesznek. A képzést lezáró ünnepélyes gálavacsorán előadott beszédüket követő vastaps meggyőzi őket abban, hogy a munkában és az életben nincs lehetetlen. Problémák helyett izgalmas kihívások várják őket, amelyekre megtanulnak kreatív válaszokat adni. Szívesen szerepelnek a nyilvánosság előtt, keresni fogják a szerepléssel járó lehetőségeket, és ez későbbi karrierjüknek is szárnyakat ad.

A képzés során analógiákkal dolgozunk, azaz olyan fogalmakat, dolgokat hasonlítunk és hozunk össze, amelyek látszólag távol állnak egymástól. Ez a technika hihetetlenül fejleszti a kreativitást, hiszen folyamatosan új megoldások keresésére sarkall.

  • Hallgatóink megtanulják kontrollálni félelmeiket, amelynek nemcsak előadóként, de az élet számtalan egyéb területén is hasznát vehetik.
  • Képesek lesznek olyan üzeneteket megfogalmazni, amelyekkel másokat inspirálnak.
  • Fejlődik a testbeszédük és hangképzésük.
  • Vezetőként hatásosabban tudnak kollégáikkal és beosztottjaikkal kommunikálni.
  • Mondandójukat jobban tudják strukturálni, ezáltal mások könnyebben megértik az üzenetet és jobban emlékeznek rá.
  • Felébred a kíváncsiságuk, többet fognak olvasni.
  • Rájönnek, hogy az élet egy végtelenül izgalmas, hosszú utazás, amelyet élvezni kell.

“Alkossunk olyan eszközt, amely segít az embereknek kreatívabbá válni és jobban kommunikálni. Amikor valaki ki tud állni egy csomó ember elé, hogy megossza a hallgatósággal saját érzéseit, amelyek egyszersmind az ő érzéseik is, az egyfajta erővel ruházza fel a beszélőt. Ez az erő az önbizalom forrása.” 

– Benkő Vilmos

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha érdeklődik a képzéseink, rendezvényeink vagy jótékonysági mozgalmaink iránt vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel állunk rendelkezésére.

ÍRJON NEKÜNK:  speak@speakacademy.hu

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message