Rólunk

Ez az oldal a nyilvános beszédben rejlő lehetőségeket tárja fel. Segít személyiséged erejének kiteljesítésében és benned rejlő potenciál kiaknázásában.
A SPEAK angolul beszédet jelent. Magyarul pedig a Speak Akadémiát, ahol a beszéd művészetére oktatjuk mindazokat, akiknek a karrierjükhöz, az üzleti életben vagy egyszerűen az önkifejezésükhöz szükségük van a beszéd művészetére. Akik szeretnék megosztani másokkal életük tapasztalatait, vagy szót kívánnak emelni nehéz helyzetben lévő embertársaikért. Akik úgy érzik, a szavak erejével ők maguk is alakíthatják a világot.

about-pic2
about-pic4

Csapat a Speak mögött

A SPEAK Akadémia két lelkes és sikeres public speaker, Benkő Vilmos és Szabó Attila kezdeményezésére jött létre. Mindketten személyes küldetésüknek érzik, hogy minél több embert megtanítsanak a szavak művészetére.

BENKŐ VILMOS
Üzletember, vállakozó, coach, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, számos nemzetközi szervezet és alapítvány, a Fulbright Hungary, a Csodalámpa Alapítvány vezetőségi tagja, a MATEHESZ tehetségnagykövete, a Toastmasters Hungary megalapítója. Gyermekkorában súlyos betegségen esett át, melyet leküzdve bátorságra és eltökéltségre tett szert. Meg persze önbizalomra. Ő már tudja, hogy érdemes élni, és érdemes küzdeni egy jobb világért.

SZABÓ ATTILA
Attila először 9 évvel ezelőtt egy retorikai képzésén találkozott Benkő Vilmossal, ami megváltoztatta az életét. Az évek során egyre jobban elmélyült a retorikában, tréningeket dolgozott ki, több retorikai versenyt megnyert, a Toastmasters Hungary elnökévé választottak és ma a SPEAK-ben együtt dolgozik mesterével.