A Speak Academy új társadalmi kezdeményezése – #PositivityInDifficulty

Kedves Speak Academy Alumni Tagok!
Történelmi időben élünk. Mi, mint Speak Academy, aktívan szeretnénk hozzájárulni a koronavírus által kialakult helyzet enyhítéséhez. Azzal tudunk és szeretnénk segíteni, amiben jók vagyunk – gondolataink hatásos megosztásával.
Mindenhonnan, offline és online egyaránt, negatív hírek, pánik és feszültség ömlik a társadalom egészére. Nem vagyunk pszichológusok, de érezzük magunk is – az emberek most fokozattan vágynak pozitív gondolatokra. Hisszük, hogy egy 2 perces beszéd is már képes a motiváló hatást elérni.A következő időszakban, határozatlan ideig, rendszeresen szeretnénk egy-egy pozitív gondolatot, történetet megosztani közösségi oldalainkon (YouTube, Facebook).
Ehhez az első videókat a Speak Academy oktatói már elkészítették. A további tartalom gyártására Titeket, mint a Speak Academy végzett diákjait, szeretnénk megkérni. Téma lehet bármi, ami reményteli, megerősítő gondolatot ébreszt a hallgatóban. Egyetlen kikötésünk van: kapcsolódhat hozzá, de a beszéd egésze ne a koronavírusról szóljon.
Ha Ti is hisztek ebben a küldetésben és vállaljátok videótok publikus megjelenését, akkor izgatottan várjuk a 2-3 perces beszédeteket az [email protected] -ra. Az e-mail tárgya: #positivityindifficulty. A beszéd nyelve egyaránt lehet magyar vagy angol. A videókat folyamatosan várjuk és töltjük fel. Vilmos csatlakozásra buzdító beszédét a képre kattintva érheted el.
A Speak Academy 2020-as célkitűzései között szerepel az Alumni csoport összefogása és a közösség építése. Csatlakozz hozzánk, és legyen a #positivityindifficulty az első közös társadalmi kezdeményezésünk!
Üdvözlettel:
Benkő Vilmos és a Speak Academy csapat

Tetszed a beszéd? Oszd meg ismerőseíddel!

Megosztás itt: facebook
Share on Facebook
Megosztás itt: twitter
Share on Twitter
Megosztás itt: linkedin
Share on Linkdin
Megosztás itt: pinterest
Share on Pinterest

Számít a véleményed! Írj nekünk!

Írj
nekünk

hamarosan vállaszolni fogunk

Írj nekünk