Jelentkezés Talent képzésre

“Alkossunk olyan eszközt, amely segít az embereknek kreatívabbá válni és jobban kommunikálni. Amikor valaki ki tud állni egy csomó ember elé, hogy megossza a hallgatósággal saját érzéseit, amelyek egyszersmind az ő érzéseik is, az egyfajta erővel ruházza fel a beszélőt.

– Benkő Vilmos

Üzleti élet

Az üzleti életben számos munkakörben, különösen vezetői pozícióban alapkövetelmény a jó előadói készség. Kiállni akár több száz fürkésző szempár elé azonban sokak számára nagy kihívás. Nem elég a rátermettség, tisztában kell lennünk a hatásos beszéd alapvető formai, tartalmi és személyi követelményeivel. Végzett hallgatóink között nagyvállalati felsővezetőket, nemzetközi kiugrással büszkélkedő startuppereket és pályájuk elején álló diákokat egyaránt találunk.

KÉPZÉS SORÁN 

A HALLGATÓK ELSAJÁTÍTJÁK MINDAZOKAT A KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGEKET, AMELYEK AHHOZ SZÜKSÉGESEK, HOGY JÓ ELŐADÓK, JÓ VEZETŐK, EZÁLTAL AZ ÜZLETI ÉLETBEN SIKERESEK LEGYENEK.

WHY SPEAK

Talent képzésünket azoknak a szakembereknek, leendő vezetőknek ajánljuk, akik jó előadóvá szeretnének válni. Már jól beszélnek angolul, és munkájuk során rendszeresen szükség van arra, hogy nagy hallgatóság előtt tartsanak beszédet. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, elsősorban önbizalomra van szükségük, amelyre a TalentSpeak képzés során visszavonhatatlanul szert tesznek. A képzést lezáró ünnepélyes gálavacsorán előadott beszédüket követő vastaps meggyőzi őket abban, hogy a munkában és az életben nincs lehetetlen. Problémák helyett izgalmas kihívások várják őket, amelyekre megtanulnak kreatív válaszokat adni. Szívesen szerepelnek a nyilvánosság előtt, keresni fogják a szerepléssel járó lehetőségeket, és ez későbbi karrierjüknek is szárnyakat ad.

A képzés során analógiákkal dolgozunk, azaz olyan fogalmakat, dolgokat hasonlítunk és hozunk össze, amelyek látszólag távol állnak egymástól. Ez a technika hihetetlenül fejleszti a kreativitást, hiszen folyamatosan új megoldások keresésére sarkall.

Érdeklődés

Az alábbi űrlap kitöltésével Talent képzéseinkre kérhet ajánlatot. Igyekszünk pár napon belül felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk igényét.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban, a szerződési feltételeket az ASZF-ben találod. Amennyiben az adatai törlését kéri, akkor ezt a [email protected] e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük.

Írj
nekünk

hamarosan vállaszolni fogunk

Írj nekünk