Talent képzés

A képzés során a hallgatók elsajátítják mindazokat a kommunikációs készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jó előadók, jó vezetők, ezáltal az üzleti életben sikeresek legyenek.

ONLINE KURZUS

Nagyvállalati vezetőként nagy számban szeretné alkalmazottait kommunikációs tréninggel fejleszteni? Az oktatóval való személyes kapcsolattartás nem annyira fontos Önöknél? Online képzésünk lehetővé teszi a vállalat keretein kívüli, hatékony, önálló és gyors tanulást. Prémium online képzésünk során a hallgatók folyamatosan visszajelzést kapnak eredményeikről, így a fejlődés, a képzés sikeressége is jól nyomon követhető.

PreSpeak

A fejlődéshez két lépés kell: gyakorlás és visszajelzés. Ha készül fontos beszédre, ne várja meg a hallgatóság reakcióját, hogy rájöjjön, hogy valami nem sikerült.

Rólunk

Ez az oldal a nyilvános beszédben rejlő lehetőségeket tárja fel. Segít személyiséged erejének kiteljesítésében és benned rejlő potenciál kiaknázásában. A SPEAK angolul beszédet jelent. Magyarul pedig a Speak Akadémiát, ahol a beszéd művészetére oktatjuk mindazokat, akiknek a karrierjükhöz, az üzleti életben vagy egyszerűen az önkifejezésükhöz szükségük van a beszéd művészetére. Akik szeretnék megosztani másokkal életük tapasztalatait, vagy szót kívánnak emelni nehéz helyzetben lévő embertársaikért. Akik úgy érzik, a szavak erejével ők maguk is alakíthatják a világot.

Írj
nekünk

hamarosan vállaszolni fogunk

Írj nekünk