ONLINE KURZUS

Mindenki került már olyan helyzetbe, amikor beszédet kellett mondani kisebb közönség vagy nagyobb tömeg előtt és emiatt aggódás félelem töltötte el. Még akkor is, ha a közönség nagy része ismert, elkezd az ember izgulni, izzadni a tenyere és ilyenkor azt gondolja magában:

“Mi van, ha nem sikerül az előadás?”
“Mi van, ha megakadok, belesülök?”
“Mi van, ha nem figyelnek, unják magukat?”
Ez a kétely mindenkiben felmerül, hiszen a nyilvános beszéd nem egyszerű dolog. Viszont tanulható!

A képzés célja, hogy a nyilvános előadásokat vagy céges prezentációkat magabiztosan és sikeresen tudjuk megtartani.

CSOMAGAJÁNLATAINK

Prémium képzés

18 leckés képzés (videós oktatás).
Gyakorló példák és feladatok.
Instrukció az önértékeléshez.
Konzultációs lehetőség az oktatóval a rendszeren keresztül.
SPEAK e-oklevél.
A feladatok kiértékelése 2 munkanapon belül.

74 900 HUF
(58 976 HUF+ÁFA)

Beiratkozom

a Beíratkozom gomb megnyomásával a Webuni felületére visszük, ahol elvégezheti a tanfolyamot.

Alap képzés

18 leckés képzés (videós oktatás).
Gyakorló példák és feladatok.
Instrukció az önértékeléshez.
SPEAK e-oklevél.

39 000 HUF
(30 709 HUF +ÁFA)

Beiratkozom

a Beíratkozom gomb megnyomásával a Webuni felületére visszük, ahol elvégezheti a tanfolyamot.

Ingyenes képzés

3 leckés részképzés
Gyakorló példák és feladatok.

Eredeti ár: 6 490 HUF
(5 110 HUF +ÁFA)

Beiratkozom

Az ingyenes képzés 3 leckéből áll, amiből látható az online kurzus felépítése, milyen feladatokat kell megoldani a tananyag elsajátításához.

Az Alapképzés videós leckékből, példákból, valamint a hozzájuk tartozó interaktív, gyakorló feladatokból áll. A gyakorlatorientált képzés célja, hogy hatékonyabbá tegye a kommunikációt. A képzést követően a végzettek képesek lesznek önálló, magabiztos és határozott fellépésre, hatásos nyilvános beszédek, prezentációk megtartására. A képzés 18 db videóból és a hozzájuk tartozó gyakorló feladatokból áll. A tréning elvégzése és a feladatok megoldása egyéntől függően 4-6 órát vesz igénybe. A tananyag önállóan, saját tempóban dolgozható fel.

A prémium képzés annyiban több mint az alapkézés, hogy a képzés során elkészített feladatokat oktatóink személyesen értékelik és adnak visszajelzést 48 órán belül a rendszeren keresztül.

Több fő venne részt a képzésen vállalatától? Írjon nekünk a speak@speakacademy.hu e-mailcímre, egyedi ajánlatot küldünk Önnek!

GYIK

Kiknek ajánlott az Online képzés?

– Azoknak a nagyvállalatoknak, amelyek nagy számban szeretnék alkalmazottaikat kommunikációs tréninggel fejleszteni – mivel a képzés lehetővé teszi vállalat keretein kívüli, hatékony, önálló tanulást.
– Olyan vállalatoknak, amelyek nem ragaszkodnak az oktatóval való személyes kapcsolattartáshoz.
– Azoknak akik gyorsan szeretnének magabiztosabb előadókká válni, akiknek fontos hogy nyilvános kommunikációs készségüket rövid idő alatt fejlesszék

Miben segít a képzés?

– A hallgatók megtanulják kontrollálni félelmeiket, magabiztosan szólalnak meg kisebb közönség vagy akár nagyobb tömeg előtt.
– A hallgatók képesek lesznek a hatékony kommunikációra kollégáikkal, vezetőikkel, illetve képessé válnak kisebb prezentációk, értekezlet megtartására.
– A képzést követően a hallgatók képesek lesznek tárgyalásokon, megbeszéléseken sikeres és hatékony kommunikációt folytatni.
– A résztvevők képessé válnak munkatársaik, ismerőseik felé üzeneteiket tisztán megfogalmazni.

Miben más az Alapképzés, mint a prémium képzés?

– A Prémium képzés keretében a résztvevők prezentációit kiértékelik az oktatók, míg az alapképzés esetében ez nem történik meg. Gyakorlásra, az elhangzott tippek javaslatok alkalmazására van lehetőség.
– A Prémium képzés során a hallgatók folyamatosan visszajelzést kapnak eredményeikről, így a fejlődés, a képzés sikeressége is jól nyomon követhető.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message