Könyvajánló

Györffy Kinga

gyorffykinga.com

Megtalálni és profin elmesélni egy mélyen elrejtett, elfeledett, vagy éppen fel nem ismert történetet: különleges, sőt, gyakran sorsfordító tapasztalat. Az ehhez kapcsolódó tanulságokról nemcsak az ügyfeleim, hanem én magam is örömmel szoktam beszélni.

Bolya Imre

karizma.hu

Imre a Karizma c. könyv szerzője, karizmatréner, inspirációs előadó, beszéd coach. Elkötelezetten hisz abban, hogy amikor valaki megtanul előadni, akkor a közönségén túl a saját életét is meg tudja változtatni.

dr. Németh Zoltán

drprezi.hu

Képzeld el, hogy az emlékezetes és hatásos előadásod után az óriási tapsvihar morajlásában az őszinte mosolyokat figyeled, …dagadsz a büszkeségtől és teljes lazasággal lépsz le a színpadról.

Szűcs László

beszedguru.hu

László a Beszédguru blog oldal szerzője. Szenvedélye a beszédírás, 2016-ban első magyarként versenyzett a Retorikai Világbajnokságon

Ez a könyv bátorítás

Azok számára, akik eddig úgy érezték, hogy nem született előadók, hogy vérmérsékletük és személyiségük például halkságuk, szelídségük, szerénységük alkalmatlanná teszi őket arra, hogy közönség elé álljanak. Nekik üzeni ez a könyv, hogy merjenek elindulni a retorikai, előadás-technikai és storytelling fejlődés útján! Ez nem a személyiségük megváltoztatásának útja lesz, hanem éppen ellenkezőleg: a saját hangjuk, stílusuk megtalálásának és finomításának útja. Ehhez kapnak a könyvben segítséget: szemléletet, elveket és eszközöket.

Szeretnél hatni az emberekre?

A Karizma egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizmád fejlesztéséhez.

Légy elragadó és fesztelen előadó

Az emlékezetes és hatásos előadás tanulható. Mutasd meg önmagad legjobb verzióját bármilyen előadói helyzetben. Külsőleg is megmutatva az értékes belsőt. Tanulj a könyv segítségével az itthon legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénertől és szakmai csapatától.

Beszédguru

A Beszédguru blogon a különböző beszédek tartalmaihoz találhatóak útmutatók. László hisz abban, hogy a beszéd elsődleges célja az értékes és érdekes tartalom átadása a közönség felé. A retorikai blog mottója, hogy “a tartalom a király”.

Írj
nekünk

hamarosan vállaszolni fogunk

Írj nekünk