A Speak Academy új társadalmi kezdeményezése – #PositivityInDifficulty

Kedves Speak Academy Alumni Tagok!
Történelmi időben élünk. Mi, mint Speak Academy, aktívan szeretnénk hozzájárulni a koronavírus által kialakult helyzet enyhítéséhez. Azzal tudunk és szeretnénk segíteni, amiben jók vagyunk – gondolataink hatásos megosztásával.
Mindenhonnan, offline és online egyaránt, negatív hírek, pánik és feszültség ömlik a társadalom egészére. Nem vagyunk pszichológusok, de érezzük magunk is – az emberek most fokozattan vágynak pozitív gondolatokra. Hisszük, hogy egy 2 perces beszéd is már képes a motiváló hatást elérni.A következő időszakban, határozatlan ideig, rendszeresen szeretnénk egy-egy pozitív gondolatot, történetet megosztani közösségi oldalainkon (YouTube, Facebook).
Ehhez az első videókat a Speak Academy oktatói már elkészítették. A további tartalom gyártására Titeket, mint a Speak Academy végzett diákjait, szeretnénk megkérni. Téma lehet bármi, ami reményteli, megerősítő gondolatot ébreszt a hallgatóban. Egyetlen kikötésünk van: kapcsolódhat hozzá, de a beszéd egésze ne a koronavírusról szóljon.
Ha Ti is hisztek ebben a küldetésben és vállaljátok videótok publikus megjelenését, akkor izgatottan várjuk a 2-3 perces beszédeteket az alumni@speakacademy.hu -ra. Az e-mail tárgya: #positivityindifficulty. A beszéd nyelve egyaránt lehet magyar vagy angol. A videókat folyamatosan várjuk és töltjük fel. Vilmos csatlakozásra buzdító beszédét a képre kattintva érheted el.
A Speak Academy 2020-as célkitűzései között szerepel az Alumni csoport összefogása és a közösség építése. Csatlakozz hozzánk, és legyen a #positivityindifficulty az első közös társadalmi kezdeményezésünk!
Üdvözlettel:
Benkő Vilmos és a Speak Academy csapat

Fejleszd előadókészséged útmutatóinkkal! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban és Szabályzatban találod. Amennyiben adataid törlését kéred, akkor ezt a speak@speakacademy.hu e-mail címen vagy emailjeinkben a leiratkozó linkre kattintva teheted meg. Adataid hozzájárulásod visszavonásáig kezelhetjük.

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Szabályzatot. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni. I accept the Data Handling Policy and the Terms of Use. Without accepting these, you will not be able to proceed.

Amennyiben adatai törlését kéri, akkor azt a speak@speakacademy.hu e-mail címen teheti meg. Adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük. If you request that your data be deleted, please send an email requesting such to speak@speakacademy.hu. Your data will fall under our policy, until you request that it be deleted.

Elfogadom* / I accept*

Név/Name*

Email*

Telefon/Phone

Üzenet/Message

Javaslolt korábbi posztunk:
Benkő Vilmos és Schwarzenegger

A Speak alapítója, Benkő Vilmos volt a házigazdája az MVM Siker-nap elnevezésű rendezvénynek. A sztárvendég Arnold Schwarzenegger volt, akivel elbeszélgettek...

Close